4 Ιουλίου 2020
News

Οικονομικές ιδέες για να Διακοσμήσετε το Πασχαλινό Τραπέζι

 

Το Πάσχα είναι μια μεγάλη γιορτή για τους Έλληνες . Σηματοδοτεί την έναρξη της Άνοιξης , όπου αυτό σημαίνει ότι ανανεώνουμε την διακόσμηση μας και βγάζουμε ότι μας θυμίζει χειμώνα. Το τραπέζι μας και ο χώρος μας θα πρέπει να μας θυμίζουν ανοιξιάτικο σκηνικό ώστε να μας φτιάξει την διάθεση και να βοηθήσει στο να περάσουμε ακόμα πιο όμορφα .

Ξεκινάμε με τα βάζα που μπορούν να διακοσμήσουν την τραπεζαρία μας και τον χώρο μας . Πάρτε διάφανα βάζα και βάλτε αυγά σε παστέλ αποχρώσεις βάλτε και λουλούδια  που ταιριάζουν ανάλογα με το ύφος σας . Αμέσως έχετε δημιουργήσει ένα ανοιξιάτικο κ πασχαλινό θέμα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας

Στην Πασχαλινή διακόσμηση τραπεζαρίας, μπορείς να κινηθείς σε συνδυασμούς άπειρων χρωμάτων και να δημιουργήσεις μια πανδαισία αποχρώσεων και διακοσμητικών που εντυπωσιάζει. Μοναδικό αποτέλεσμα δίνουν το κίτρινο, το λιλά, το ροζ, το πουά σχέδιο και τα χρωματιστά διακοσμητικά που θυμίζουν λαγό και πασχαλινά αυγά.

Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πασχαλινό τραπέζι με στυλ.

Στυλ δίνουμε σε μια διακόσμηση όταν αυτή έχει ταυτότητα και ύφος πχ  η διακόσμηση του τραπεζιού μπορεί να είναι vintage ή ρομαντική ή ακόμα και μπαρόκ τότε έχει στυλ.

Για το στρώσιμο του Πασχαλινού τραπεζιού, μπορείς να κινηθείς σε τραπεζομάντηλα με έντονα χρώματα, όπως κίτρινο, φουξια, πορτοκαλί και να επιλέξεις παλ χρώματα στα πιάτα.

Πάρτε μια μικρή γεύση απο έξυπνες και  οικονομικές ιδέες που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας .

Ευχαριστούμε  τον διακοσμητή Βαγγέλη Μπουλά 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial