4 Ιουλίου 2020
News

«Ο ειδικός επί…κεφαλής παραμένει ασφαλής»

Σημαντικός στην τήρηση των παραπάνω είναι ο ρόλος του προσωπικού. Εάν δηλαδήγνωρίζει τις διαδικασίες και τις υπηρετεί σωστά και σταθερά.

Ισχύει αυτό για το προσωπικό της Bergmann Kord; Το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό μας είναι απολύτως καταρτισμένο στις νέες ανάγκες υγιεινής και ασφάλειας, τις τηρεί με ευλάβεια και – το πιο σημαντικό – δεν τοκάνει εξ ανάγκης, αλλά πιστεύει σε αυτές. Η διαδικασία της ενημέρωσης και κατάρτισής του είναι διαρκής και επίπονη.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα υγειονομικά μας πρωτόκολλα είναι εδώ και χρόνια πιστοποιημένα με ISO. Ο πελάτης που θα έρθει στις εγκαταστάσεις μας θέλουμε να αισθάνεται απολύτως ασφαλής, να μην έχει ουδεμία ανησυχία και απλά να αφεθεί στο να απολαύσει τις ποιοτικές υπηρεσίες μας.Τελευταία εστιάζετε ιδιαίτερα στην έννοια «εξατομικευμένες υπηρεσίες». Θέλετε να μας πείτε τι ακριβώς σημαίνει για σας;

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη διάγνωση για εξατομικευμένο πλάνο μεταμόσχευσης μαλλιών. Στο πλαίσιο της προσωπικής διάγνωσης, πιστοποιούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή της επέμβασης και καταγράφονται σημαντικές παράμετροι που θα αξιοποιηθούν στον σχεδιασμό τουRεξατομικευμένου πλάνου. Θεωρούμε ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εξατομικευμένης θεραπείας της BergmannKord, τη διατήρηση ατομικού ιατρικού φακέλου του κάθε πελάτη, με φωτογραφικό αρχείο από την πορεία της θεραπείας του, σε κάθε φάση της όλης διαδικασίας, το οποίο αρχειοθετείται και συγκρίνεταιRβήμα-βήμα.

Τελικά, ποιο είναι το πραγματικό κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών; Είναι αλήθεια ότι από Κλινική σε Κλινική οι διαφορές στο κόστος είναι μεγάλες. Οι χαμηλού κόστους επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών φαντάζουν ελκυστικές, αλλά ηπραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Σε πολλές «κλινικές μαλλιών», νοσηλευτές παρουσιάζονται ως ειδικοί στην επέμβαση, ενώ ο γιατρός εμφανίζεται… ως gueststar, αφού την επέμβαση την κάνουν άπειροι βοηθοί και νοσηλευτές.

Κάποιες άλλες φορές δε, εμφανίζονται ως ειδικοί, γιατροί χωρίς ειδικότητα ή με άσχετες ειδικότητες. Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός ότι γιατροί και νοσηλευτές περιφέρονται από κλινική σε κλινική εκτελώντας επεμβάσεις, απλά για να γίνονται, ενώ στις περισσότερες κλινικές δεν τηρούνται ούτε οι βασικοί κανόνες ασφαλείας. Στην Τουρκία γιατί οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών είναι φθηνότερες; Γιατί η Τουρκία έχει «βιομηχανοποιήσει» τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, κάνοντας μέχρικαι ομαδικές επεμβάσεις, για να διατηρήσει χαμηλό το κόστος. Τα αποτελέσματα αυτών των επεμβάσεων δεν είναι καλά, ενώ πολλές φορές μια αποτυχημένη επέμβαση δημιουργεί προβλήματα και σε μια ενδεχόμενη μελλοντική επέμβαση, αφού ο τρόπος που γίνεται καταστρέφει τη δότρια αλλά και τη λήπτρια περιοχή, δίχως επιστροφή. Θα προέτρεπα λοιπόν τους ενδιαφερόμενους, όταν ακούν για προσφορές, εκπτώσεις και «χαμηλές» τιμές που δήθεν προσφέρουν κάποιες «κλινικές μαλλιών» σε Ελλάδα ή στο εξωτερικό, να ελέγξουν τα «μικρά γράμματα», να δουν τι ακριβώς περιλαμβάνουν και να αποφασίσουν εάν θα αφήσουν στην τύχη μια τόσο σοβαρή διαδικασία. H Bergmann Kord αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένη Κλινική Μαλλιών.

Πως επετεύχθη αυτό;

Η τεχνογνωσία αιχμής που αξιοποιεί, καθώς και η προηγμένη ιατρική τεχνολογία της στην εφαρμογή εξειδικευμένων επιστημονικών υπηρεσιών αποτέλεσαν τα στοιχεία εκείνα που την ανέδειξαν σε Κλινική Μαλλιών διεθνούς εμβέλειας. Από την άλλη πλευρά, η Κλινική μας επενδύει σταθερά στην διαρκή επιμόρφωση και επιστημονική κατάρτιση του ιατρικού προσωπικού της, μέσω συνεργασιών με παγκοσμίως διακεκριμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών και φορείς, αλλά και μέσω παρακολούθησης ευρωπαϊκών και διεθνών συνεδρίων. Έτσι, οι ιατροί της BergmannKord εξάγουν τεχνογνωσία, παρουσιάζοντας νέες τεχνικές, μεθόδους εμφύτευσης και θεραπείες κατά τηςRτριχόπτωσης, τόσο σε εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ειδίκευση ιατρών από το εξωτερικό, όσο και σε σχετικά επιστημονικά συνέδρια.

Τα τελευταία χρόνια έχετε επεκταθεί και στον Ιατρικό Τουρισμό. Πως προέκυψε η απόφαση αυτή; Διαπιστώσαμε ότι η διεθνής αναγνώριση της Bergmann Kord αποτυπώνεται παράλληλα και στην επιλογή της από ολοένα και περισσότερους ξένους πολίτες που ερχόμενοι στην Ελλάδα, την επιλέγουν για να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών. Έτσι, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια συγκροτημένη στρατηγική ώστε να προσφέρουμε στους πολίτες αυτούς ολοκληρωμένα και εξατομικευμένα προγράμματα υποδοχής πελατών. Οι ξένοι αυτοί πολίτες, στο πλαίσιο των υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών που λαμβάνουν από την Κλινική Μαλλιών, έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις ομορφιές της χώρας μας, απολαμβάνοντας ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες τουρισμού, υπό την επιμέλεια της εταιρείας. Να σας πω εδώ τέλος, ότι η BergmannKord αποτελεί μέλος του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού Elitour. Επικοινωνία/Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων Bergmann KordΑθήνα (Κεντρικά): Λεωφόρος Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Τηλ.: 210 68 28 888 Αθήνα: Λεωφόρος Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Τηλ.: 210 93 11 111 Θεσσαλονίκη: Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Τηλ.: 2310 45 85 55 Πάτρα: Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45Λάρισα: Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Τ.Κ. 412 22, Τηλ.: 2410 66 00 90Ηράκλειο: Γεωργίου Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06, Τηλ.: 2810 34 20 65 Ρόδος: Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00, Τηλ.: 22410 78 302Websites: www.kord.gr & www.fuehairclinic.eu

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial