26 Μαΐου 2020
News

Greek Hospitality Awards 2019

Για 3η συνεχή χρονιά τα ξενοδοχεία Grand Hotel Palace και Mediterranean Palace των ‘The Luxury Hotels’ διακρίθηκαν με 5 σημαντικά βραβεία στη θεματική ενότητα «BEST GREEK CITY HOTELS» στον Πανελλήνιο διαγωνισμό των «GREEK HOSPITALITY AWARDS» 2019, ο οποίος επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων επιβεβαιώνοντας τη συνεχιζόμενη επενδυτική πορεία για ανάπτυξη και εξέλιξη στον ξενοδοχειακό χώρο.

Οι θεματικές ενότητες που έθεσαν την υποψηφιότητά τους τα ξενοδοχεία αφορούσαν πυλώνες ανάπτυξης του ξενοδοχειακού κλάδου όπως η τεχνολογία, η οικολογία, η στρατηγική μάρκετινγκ, ο συνεδριακός τουρισμός και ο επιχειρηματικός τουρισμός.

 

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace απέσπασε:

 

α) το βραβείο ‘Best Greek Technology Hotel’ ως το καλύτερο ξενοδοχείο Τεχνολογίας στην Ελλάδα (Gold Award).

 

β) το βραβείο ‘Best Greek Green City Hotel’ ως το καλύτερο ‘πράσινο’ ξενοδοχείο πόλης στην Ελλάδα (Silver Award)

 

γ) το βραβείο ‘Best Greek MICE City Hotel’ ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης για συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις στην Ελλάδα, για τρίτη συνεχή χρόνια (Silver Αward).

 

Το Mediterranean Palace βραβεύτηκε με το βραβείο ‘Best Greek Business City Hotel’ ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης για επιχειρηματίες στην Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά (Silver Award).

 

Σημαντική διάκριση του ομίλου των ‘The Luxury Hotels’ αποτελεί το βραβείο ‘Best Greek Hotel Marketing Strategy’ για τη στρατηγική Marketing που ακολούθησε στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Ελλάδα για το 2019 (Silver Award).

 

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ – Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων. Οι πέντε πολύ σημαντικές διακρίσεις φανερώνουν τη συνεχιζόμενη προσπάθεια για υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών με σκοπό την απαράμιλλη φιλοξενία και δεσμεύουν το προσωπικό και τη διοίκηση των ξενοδοχείων για ακόμη υψηλότερους στόχους.

 

 O κύριος Παναγιώτης Ζελελίδης Γενικός Διευθυντής ξενοδοχείου Grand Hotel Palace – Παράδοση βραβείου για το Grand Hotel Palace

 Best Greek Green City Hotel’ (Silverαπό τον κύριο Άρη Μαρίνη – Γενικό Γραμματέα ΓΕΠΟΕΤ

 

Η κυρία Φίλη Ζελελίδου – εκπρόσωπος του ομίλου των ‘The Luxury Hotels’ Παράδοση βραβείου για το Mediterranean Palace

 Best Greek Business City Hotel’ (Silver)  από τον κύριο Αντώνη Στελλιάτο – Προέδρο  Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial