31 Μαΐου 2020
News

Χάρης Σιανίδης: Ο γνωστός pr manager βραβεύτηκε από την Unesco! (Φωτο)

Χάρης Σιανίδης: Ο γνωστός pr manager βραβεύτηκε από την Unesco! Φωτογραφίες | tlife.gr

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας επικοινωνίας “Beautiful People” PR – Events Χαρης Σιανίδης  βραβεύτηκε από την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για τη σημαντική συμβολή του στην ανάδειξη και διάδοση θεμάτων Σωματικής, Πνευματικής & Ψυχικής Υγείας. Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Πανελλήνια Ημερίδα Υγείας με θέμα “Υγεία, Πνευματική – Ψυχική – Σωματική” στο συνεδριακό κέντρο Πειραιά, στο παλαιό Δημαρχείο Δραπετσώνας, η οποία διοργανώθηκε από τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και διεξήχθη με την υποστήριξη του ψυχο-ιατρικού συλλόγου ΠανΦως.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις από την Πρόεδρο της Διοργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής κα Κλέα Νομικού, σημαντικών ανθρώπων οι οποίοι κρίθηκαν άξιοι αρωγοί Πνευματικής – Ψυχικής και Σωματικής Υγείας, μέσω του επαγγέλματος το οποίο υπηρετούν. Ανάμεσα τους η δημοσιογράφος ιατρικού ρεπορτάζ και παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Υγεία πάνω απ’ όλα» Φωτεινή Γεωργίου αλλά και ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος τιμήθηκε για την συμβολή του στην επικοινωνία και προώθηση θεμάτων τόσο της ψυχικής όσο και της πνευματικής υγείας μέσω του επαγγελματικού του έργου, αναδεικνύοντας στην πράξη ότι η ομορφιά δεν είναι μόνο εξωτερική αλλά και ψυχική και πνευματική.

Κλέα Νίκη Νομικού Τσαντσαρίδη, Διευθύντρια Ψυχικής Υγείας του ομίλου της UNESCO Πειραιώς και Νήσων – Χάρης Σιανίδης – Φωτεινή Γεωργίου

Στιγμιότυπο από την βράβευση του Χάρη Σιανίδη από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Νικόλαος Παπανδρέου – Μιχάλης Σταυριανάκος – Χάρης Σιανίδης – Φωτεινή Γεωργίου

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial